Sol Reklam
Yeni yıl fırsatları M-TR.NET reklam ve üyelik paketlerimizde %50 İNDİRİM fırsatını kaçırma!

Yardım Skript hakkında sorunum var?

Hamamcarsafi

Dönüştürücü Köylü Yaratıcısı!
banner
Elmaslar
0
Seviye
0
Minecraft
SutluCikolata
Üye'nin Diğer Konuları
Skript Addonlarınız Nelerdir?
yok
Timings Raporu
yok
Skript Sürümü
yok
Hatalı Skript Linki
yok
Merhaba Aşağıdaki skripti yazıyorum sonra skript reload nether.sk (ismiyani) yazınca skript reloading nether.sk de kalıyor.
command /esyaver [<text>] [<player>] [<integer>]: permission: esya.ver permission message: &6Bilet &8» &7Bu komutu kullanmak için gerekli yetkin yok. trigger: if arg-1 is "netherbileti": if arg-2 is set: if arg-3 is set: give arg-3 of paper named "&8[&c*&8] &8[&c&lNether Bileti&8] &8[&c*&8]" to arg-2 else: message "&6Bilet &8» &7Verilecek eşya sayısı girmelisin." else: message "&6Bilet &8» &7Bir oyuncu ismi girmelisin." else: message "&6Bilet &8» &7Verilecek eşyayı girmelisin. (netherbileti)" on rightclick with paper: if event-item is paper named "&8[&c*&8] &8[&c&lNether Bileti&8] &8[&c*&8]": remove paper named "&8[&c*&8] &8[&c&lNether Bileti&8] &8[&c*&8]" from player wait 1 tick make player run command "/warp nether" as op

NOT: Skript daha dün çalışıyordu şimdi böyle oldu

PolatAlemdarEfe

Dönüştürücü Köylü Yaratıcısı!
banner
Elmaslar
9
Seviye
4
Minecraft
illu
Merhaba Aşağıdaki skripti yazıyorum sonra skript reload nether.sk (ismiyani) yazınca skript reloading nether.sk de kalıyor.
command /esyaver [<text>] [<player>] [<integer>]: permission: esya.ver permission message: &6Bilet &8» &7Bu komutu kullanmak için gerekli yetkin yok. trigger: if arg-1 is "netherbileti": if arg-2 is set: if arg-3 is set: give arg-3 of paper named "&8[&c*&8] &8[&c&lNether Bileti&8] &8[&c*&8]" to arg-2 else: message "&6Bilet &8» &7Verilecek eşya sayısı girmelisin." else: message "&6Bilet &8» &7Bir oyuncu ismi girmelisin." else: message "&6Bilet &8» &7Verilecek eşyayı girmelisin. (netherbileti)" on rightclick with paper: if event-item is paper named "&8[&c*&8] &8[&c&lNether Bileti&8] &8[&c*&8]": remove paper named "&8[&c*&8] &8[&c&lNether Bileti&8] &8[&c*&8]" from player wait 1 tick make player run command "/warp nether" as op

Gerekli boşluklar olmadığı için reload atamıyor olabilir veya eklentide bir sorun olabilir son sürüm SkriptMC kurar mısınız?

Woolexa

Selam Ben Woolexa Tatlı bir Axolotl'ım
banner
Ruh Hali
Elmaslar
4
Seviye
3
Web sitesi
www.heracrafts.com
Minecraft
TheWoolexa
Discord woolexa

Kanka script i az önce kendi sunucumda denedim çalıştı sende bir sıkıntı olmuş olabilir script in yan pluginlerini kontrol etmeni öneririm.

Görüntüleyenler (Toplam: 0, Kullanıcılar: 0, Misafirler: 0)
Konu Hakkında
Merhaba, tarihinde Skript Yardımları forumunda Hamamcarsafi tarafından oluşturulan Skript hakkında sorunum var? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 733 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 elmas almıştır...
Forum Adı
Skript Yardımları
Konu Başlığı
Skript hakkında sorunum var?
BAŞLATAN
AÇILMA
Cevaplar
Görüntüleme
İlk Mesaj Elmasları
Son Mesaj Yazan

Forum istatistikleri

Aktif Üye