Sol Reklam

Rehber Minecraft Sunucu Tanıtımı İşleyişi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhiteEffect

Biz bu yolu zor geçtik.
Yönetici
banner
Elmaslar
45
Seviye
16
Minecraft
WhiteEffect
Discord whiteeffect
Selamlar saygı değer üyelerimiz. Topluluğumuzda bulunan "Minecraft Sunucu Listesi" kısmında sizlere nasıl tanıtım yapacağınızı ve konu sabitleme alacağınızdan bahsedeceğim.

Minecraft Sunucunuz mu var? O zaman haydi sunucuya oyuncu çekme vakti!
Bu bağlantıya tıkla, sunucunun reklamını yapacağın sayfaya yönlendirileceksin. Burada dolduracağın kısa ve öz form mevcut.

Bunları girdikten sonra oylama kısmında aklında soru olacak ve bu ne işe yarıyor?
Öncelikle dilerseniz burayı kullanmazsınız fakat oyuncularınız bu özelliğin olduğunu öğrenince sevinecektir. Tanıtım sayfanızda bir oyuncu size oy verdiğinde sunucuda yaptığınız ödüllerin oyuncuya gelmesini sağlıyor. Sırasıyla bunları nasıl yapacağınızı anlatıyoruz. ve bu eklentiyi sunucuna kur. Votifier'e gidin ve config.yml dosyasını bir metin düzenleyicisiyle açın. config.yml dosyasında, sunucunuzun IP'siyle ve boş bir portla (varsayılan 8192) eşleşecek şekilde ana bilgisayarı ve portu ayarlayın. Votifier'ın işlevselliğini garanti altına almak için Votifier için belirlenen portun TCP bağlantılarını kabul edecek şekilde yapılandırılması hayati önem taşır. config.yml dosyasını kaydedin. Forumda tanıtım oluşturucuya giriş yapın buraya oluşturulan bilgileri girin. Ardından bağlantı testi gerçekleştirin.

Sunucunuzun afiş tasarımı mı var? Banner'i ekleyerek sunucunun daha ihtişamlı gözükmesine izin ver!
Sunucunuzun oyunları buradan çoklu olarak seçilebilir, oyun modlarını seçmeniz taktirde her bir oyun modu sayfasında sunucunuz sıralamaya girer.
Sıralamada nasıl yer edineceğim? Sıralamalar, oyuncularınızın oy vermesine göre yerleştirilir. Konu sabitleme satın almak için tıkla! satın alan bir sunucu belirli bir tarihe kadar en üste çıkarılır. Sıralamada konu sabitleyen diğer sunucularla yarışır. Tartışma forumunda konu ön eki ve sabitleme hakkı da kazanırlar.
Sunucumun oyuncu kaybını nasıl göreceğim? Sadece tanıtımınızın istatistikler kısmına girin burada sunucunuzun kapanmasını ve oyuncu grafiklerini görebileceksiniz.

Sabitlenen tanıtım görseli:
1733733770545.jpg

Eveet konuyu dinlediğiniz için teşekkür ederiz. Sıralamalar yıllık olarak sıfırlanır. Sezon değişim konusuna göz atmayı unutmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüntüleyenler (Toplam: 1, Kullanıcılar: 1, Misafirler: 0)
Konu Hakkında
Merhaba, tarihinde Kitaplık forumunda WhiteEffect tarafından oluşturulan Minecraft Sunucu Tanıtımı İşleyişi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 106 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 elmas almıştır...
Forum Adı
Kitaplık
Konu Başlığı
Minecraft Sunucu Tanıtımı İşleyişi?
BAŞLATAN
AÇILMA
Cevaplar
Görüntüleme
İlk Mesaj Elmasları
Son Mesaj Yazan

Forum istatistikleri

Aktif Üye